Over ons

Vroeger & nu

Nuyens is een familiezaak, van generatie op generatie van moeder op dochter verder gezet. Dit maakt ook dat we steeds verder blijven evolueren door de inbreng van verschillende leeftijden. 

bcd8eb823469742cd5825a428f153542.jpgVoor het ontstaan van Nuyens blikken we terug naar 1969, toen vertrouwden Irma en Gustje Nuyens het nalatenschap van hun zaak toe aan hun dochter, Lea Nuyens en haar man Karel Goos. Lea besloot dan ook haar eeuwige voorliefde voor gezelligheid te vertalen in haar levenswerk en richtte zich op een assortiment van binnenhuisdecoratie, verlichting, meubilair en geschenken. Kortom alles om van een woning een warme thuis te maken. Hierbij vestigde ze als het ware de zaak Nuyens zoals we het vandaag de dag nog kennen. Zo hechten we nog steeds veel waarde aan gezelligheid, in de inrichting van de winkel en het assortiment dat we verkopen maar ook voornamelijk in het contact met de klant.

 

0f355567561e9e86c9c91699c08948b7.png In 1988 volgde de dochter van Lea, Klaar Goos in de voetstappen van haar moeder en leerde zo ook het reilen en zeilen van het vak.

Hoewel Klaar meteen haar draai bij in de winkel gevonden had, was het toch steeds haar grote droom geweest om iets met haar passie voor accessoires te kunnen verwezenlijken. Op die manier droeg zij bij tot de uitbreiding van het assortiment, waarbij tot op heden ook handtassen, fantasiejuwelen, sjaals, horloges en dergelijke behoren. Nuyens' missie was vanaf toen niet langer enkel gericht op het volgen van de laatste nieuwe interieur trends, ook zouden we outfits laten spreken door de juiste opfleurende accessoires.

 

1b0e6589e460c599bf808bdfca432f78.jpg Sinds de zomer van 2012 staat er zelfs een vierde, gemotiveerde, generatie voor u klaar. Toen werd ook Charlotte Cengiarotti, de dochter van Klaar, aan het Nuyens-team toegevoegd.

Deze jongere generatie bracht ook weer nieuwe ideeën met zich mee. De klant niet enkel voorzien van de juiste accessoires voor hun outfit, maar van top tot teen helemaal modieus en stijlvol kunnen kleden.

Dit werd dan ook mogelijk gemaakt door de vernieuwingswerken gedurende de zomer van 2013. Zo werd de winkel niet alleen in een heel nieuw jasje gestoken, maar werden er ook paskamers geïnstalleerd.