Over ons

Nuyens Fashion & Lifestyle Store

Nuyens is een familiezaak, waarbij al enkele generaties de ondernemingsmicrobe, van moeder op dochter, doorgegeven werd. Dit zorgde ook steeds voor een frisse wind aan ideeën, aangezien iedere bosslady telkens haar eigen inspiraties en passies met zicht meebracht.

Op die manier hebben we doorheen de jaren een grote diversiteit in ons assortiment verworven en zijn we uitgegroeid tot Fashion & Lifestyle Store. Zo bieden we u niet alleen de laatste nieuwe trends binnen de kledingscollecties, ook staan we garant voor een uitgebreide keuze in aangepaste juwelen en accessoires. En aangezien een outfit niet af is zonder macthing schoenen kon ook dat niet ontbreken in ons gamma. Kortom onze kracht bestaat uit ons totaalconcept. Graag staan wij bekend voor perfect macthende stylings van top tot teen.

Verder gaan we ook breed in op ons totaalconcept. Zo omhelst ons assortiment binnen iedere categorie duurdere alsook goedkopere alternatieven. Dit kunnen we mogelijk maken doordat we met bekende én minder bekende merken samenwerken.
Daarnaast beperken we ons ook niet tot een leeftijdsgroep. We zijn er namelijk van overtuigd dat onze verschillende runnende generaties goed kunnen inspelen op de wensen van hun aanleunende leeftijdscategorieën. Zo doen we ons best om élke leeftijd modieus te kleden.


Bovendien luidt ons motto als Fashion Store:"Fashion never sleeps", en bieden we jullie ook wekelijks vééle nieuwigheden. Dit alles proberen we dan ook in een gezellig huiselijke lifstylesfeer te serveren. Zo zijn al de binnenhuisdecoratie stukken die je in de etalages en doorheen de winkel ziet ook te koop.


Kom gerust eens een kijkje nemen!
Wij én ons team helpen je heel graag verder.

Join the family
#Nuyensfashion

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x