Monday Meetings

MONDAY MEETING WITH A FASHION RETAILER : NUYENS    

/0 Reacties/in  /door 

We zijn weer klaar voor onze wekelijkse Monday Meeting met een fashion retailer in Benelux. Deze week een fijn interview met 100% bosslady power. Generatie op generatie zijn het ten huize Nuyens de dames die de business runnen met succes. De kracht van deze familiezaak is hun passie voor fashion & het ondernemen. Steeds op zoek naar hoe ze hun klanten blij kunnen maken met hun aanbod en het resultaat hiervan is…een groot trouw klantenbestand die met veel plezier bij Nuyens komen shoppen. Lees even mee! 

Wie is Nuyens? 

We zijn een familiezaak gevestigd in Beerse (België) waarbij al enkele generaties de ondernemingsmicrobe van moeder op dochter doorgegeven wordt. Op die manier zijn we ook gegroeid tot een fashion store die bekend staat om zowel onze trendy kledingcollecties, bijpassende juwelen, acc, schoenen alsook modieuze binnenhuisdecoratie.

 


Waarop ligt jullie focus & hoe gaan jullie om met vernieuwingen in de markt? 

Onze focus ligt op alles wat met mode & trends te maken heeft. Dit gaat dus eigenlijk heel breed. Zo houden we steeds de laatste nieuwe kledingtrends en kleuren in de gaten en trekken we ook deze tendens door in onze fashion jewelry, accessoires & schoenen. Onze klanten kunnen op die manier bij ons terecht voor een volledig perfect gecombineerde outfit. Ook met social media zijn we heel actief. Hiervoor zorgt onze jongste generatie. We hebben het geluk dat Charlotte hiervoor gestudeerd heeft en ze er dus ook goed kan inspelen.

Wie zijn jullie klanten?

We hebben, mede omdat we enkele generaties meegaan, een heel breed cliënteel in leeftijd. Het gaat bij ons voornamelijk om trendy & modebewuste vrouwen. Zo begint het vaak vroeg dat tieners voor het eerst kennismaken met de winkel omdat ze een cadeautje voor hun mama kopen of eens alleen mogen gaan shoppen. Daarnaast komen ze ook vaak met hun moeders of grootmoeders mee. Meeste van onze klanten zijn wel twintigers tem veertigers.

  


Kan je ons al trends FW18 verklappen?

In de kleding hebben we nog veel bloemen & dierenprints. De winter wordt redelijk kleurrijk: aubergine, groen en verschillende tinten rood en blauw. Voor de fashion juwelen merken we dat de trend binnen de armbanden en kettingen nog fijner wordt, enkel de statementearrings, die blijven groot. We kijken er alvast weer naar uit!

Wat is jullie grootste uitdaging in fashion Retail anno 2018?

We proberen steeds zo snel mogelijk bij de nieuwste trends te zijn, maar tegelijkertijd ook nog uniek te blijven. Als we zelf iets echt niet mooi vinden gaan we dit ook niet aan onze klanten proberen te verkopen. We proberen echt bij ons eigen stijlgevoel te blijven tijdens de aankopen.

Daarnaast vormen onze fashionshows ook telkens een grote uitdaging. We streven ernaar om deze telkens nog groter en spectaculairder te maken. Hier komt heel wat bij kijken; nieuwe thema’s zoeken, aangepaste muziek, modellen…De planning van onze FW18 fashionshow staat al op punt & deze wordt fenomenaal! :) 



Welke plannen hebben jullie nog in de toekomst met Nuyens?

Nuyens nog meer op de kaart zetten!!

You rock ladies! Dankje voor fijne business talk!

 

23 juli 2018

Monday Meetings

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x