Nuyens Fashionshow FW18

Dit was de #NuyensFashionShow

Het werd wel eens tijd voor een echte fashion gerelateerde post. En ik open dit hoofdstuk zeker niet met het kleinste onderwerp. Afgelopen vrijdag (28 september) was ik één van de 400 aanwezigen op een modeshow vol ambiance, waar alle fashionista's momenteel zeker nog over napraten. Spektakel, glitter en elegantie zijn dé kernwoorden van de avond. Het was duidelijk dat dit concept niet in zijn kinderschoenen stond, het was immers al de 8e fashionshow die Nuyens organiseerde. Wat een manier om je te laten gelden in de fashion business hé! Bewijs kan je genoeg terugvinden in de hashtag #NuyensFashionShow die al dagen aan het trenden is op instagram.

Zoals jullie weten, heb ik enorm veel sympathie voor de vrouwelijke ondernemers onder ons. Het verhaal van Nuyens in Beerse, is dan ook echt eentje dat ik met jullie moest delen. Startend als een familiezaak in 1969 met een focus op interieurdecoratie, is de winkel vandaag de dag nog steeds actief op dezelfde locatie. De activiteiten zijn inmiddels wel uitgebreid tot kleding en accessoires. Sindsdien werd het roer steeds doorgegeven van moeder op dochter, op die manier blijven ze successen boeken in verschillende leeftijdscategorieën. Hoe leuk is dat?! 

Ondertussen actief in haar vierde generatie, zijn Charlotte Cengiarotti en haar mama Klaar Goos aan het werk als échte ladybosses. Charlotte liep ook zelf mee in de modeshow en blies iedereen omver in een erg stijlvolle jumpsuit. Bovendien vormde ze een echt power trio met fashion blogger Celine Van Ouytsel en ex-miss België Ellen Petri, in een erg leuke geel getinte set. 

     


Zo, laten we terugkeren naar de avond zelf. Die specifieke vrijdag werd het kleine Beerse volledig ondergedompeld in glitter, glamour en roze auto's vanwege de entree van de Nuyens Fashion Show. In de zaal kwam ik alvast binnen met een "wauw-gevoel" door het zien van de gouden catwalk. Ik bedoel een GOU-DEN catwalk, fancy hé. 

Bij het begin van de show, werd het thema van de avond volledig duidelijk. Het themalied van (een van mijn favo films) "The Greatest Showman", galmde door de zaal, en de modellen verschenen naast een tijger en een showpaard. -Geen paniek, geen rare toestanden of echte dieren aanwezig- Maar entertainment was zeker aanwezig met een spectaculaire acrobatie act van Mathias, jullie kennen hem van Belgium's Got Talent. Zoals je kan zien, not your everyday fashion show. 


      


Ik deel 3 van mijn favoriete looks met jullie, het was echt niet makkelijk om te kiezen, maar voor jullie heb ik het toch gedaan! 

1. De gele bolletjestrui (nee het is hier geen koers), gecombineerd met dat schattige zwarte rokje, vond ik erg casual chique. Iets dat ik zeker naar het werk zou dragen! 

2. Pied-de-poule is always classy! Het is al jaren één van mijn favoriete printjes, deze jas en handtas staan dan ook bovenaan mijn verlanglijstje. 

3. Move-over bloemetjesprint, het is duidelijk dat deze herfst/winter de Leopard weer helemaal terugkomt. Dit kleedje vond ik echt perfect voor datenight of een avondje met vriendinnen.

      


Onder het motto "Fashion Never Sleeps", hebben ze bij Nuyens élke week weer nieuwigheden binnen. De moeite waard om even binnen te springen lijkt mij. 

Which reminds me.... Ik ga alvast nog eens even tot daar rijden onder het motto van; mijn zin in fashion also never sleeps... OEPS!

Foto's en meer info kan je terugvinden op de Nuyens Facebookpagina.

https://www.facebook.com/NuyensBeerse/

Ik zou zeggen: start deze week in stijl! 

Veel liefs,

Kimberly. 

Foto's: https://www.fotoateljeeke.be/2 November 2018

Nuyens Fashionshow FW18

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x